top of page

B-MOVE

IMG_0170.heic

Eva Bernaerts

Zaakvoerster, kinesitherapeute 

Ik ben Eva Bernaerts, enthousiaste kinesitherapeute en eigenaar van de praktijk B- MOVE. Ik heb een master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en een postgraduaat manuele therapie. In het algemeen hou ik van sport, maar mijn passie is voetbal. Ik heb zelf op nationaal niveau gevoetbald en door vele blessures is mijn interesse in kinesitherapie ontstaan.

B-MOVE

De letter 'B' heeft 4 betekenissen voor ons.

  • B = Bernaerts, mijn achternaam

  • B = Breugelmans, de achternaam van mijn man Jari 

  • B = Berg, de praktijk bevindt zich op Berg 10

  • B = Beweging, spreekt voor zich ;-)

IMG_0157.HEIC

Pieter Bruyndoncx

kinesitherapeut

Ik heb mijn diploma revalidatiewetenschappen – en kinesitherapie gehaald in het jaar 2022. Ik ben afgestudeerd met de specialisatie manuele therapie. Tijdens mijn opleiding aan de KU Leuven heb ik in verschillende praktijken/ ziekenhuizen ervaring opgedaan. Om beter te worden, te revalideren, ben ik ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen ons als kinesitherapeut en de patiënt noodzakelijk is. Als manueel therapeut werk ik hands-on maar zal mijn behandeling ook altijd een actieve component bevatten, aangezien bewegen, conditioneren, oefenen en doorzetten belangrijke aspecten zijn om volledig te kunnen revalideren. Na een grondige anamnese en onderzoek, starten wij de revalidatie en zullen wij samen werken aan uw herstel.

 

Naast mijn werk als kinesitherapeut zijn mijn hobby’s tennis, lopen en oefeningen doen om blessures te voorkomen en de beste versie van mezelf te blijven zowel fysiek als mentaal.

ENKELE SFEERBEELDEN VAN B-MOVE

bottom of page